Ripple ramt af endnu en klassesag på toppen af ​​SEC Legal Woes

En bosiddende i Florida påtager sig Ripple efter at have mistet $ 50 ved at investere i XRP sidste år.

  • Tyler Toomey, en bosiddende i Florida, påtager sig Ripple efter at have lidt skade.
  • Han hævdede i en gruppesag, at Ripple ulovligt havde solgt XRP i den amerikanske stat.
  • Det kommer en måned efter, at US SEC indgav sin egen retssag mod betalingsbehandleren.

Betalingsprocessor og XRP-udsteder Ripple blev ramt af en gruppesag i Florida mandag, måneder efter at amerikanske tilsynsmyndigheder faldt ned Bitcoin Profit på virksomhedens forretningsaktiviteter.

Det blev arkiveret af en person, der hævdede at have foretaget en relativt lille $ 100-investering i XRP sidste år – og mistede 50% af det i ugerne bagefter.

Få tophistorier, når de går i stykker, og deltag i samtalen ved at følge os på Twitter

Investor Tyler Toomey sagde, at han købte 135 XRP i november sidste år, da priserne skyder opad. Han solgte derefter sine beholdninger i december og påtog sig et tab på $ 48,50 på sin startkapital.

Dette tab var imidlertid nok til at tilskynde Toomey. Han hævdede i gruppesøgsmålet – på vegne af sig selv og andre lignende investorer – at Ripple ulovligt havde solgt millioner af dollars værd af sine XRP-tokens til andre beboere i Florida og tilføjede firmaets grundlæggere ulovligt fordel af salget.

„De tiltalte [Ripple] solgte millioner af dollars (eller mere) XRP-tokens, der er værdipapirer i henhold til Florida-lovgivningen, til Florida-investorer uden at registrere det samme hverken hos føderale eller Florida-myndigheder,“ læses retssagen med det tilføjede krav om, at Ripple tjente over 1,36 milliarder dollars på at gøre det.

Crypto-fans reagerer på Ripple-retssag om ‚Ulicensieret‘ XRP-salg

Brad Garlinghouse, administrerende direktør for betalingsteknologivirksomheden Ripple, sagde i går, at den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC) forberedte en retssag mod firmaets påståede ulicenserede udstedelse …

Toomey, på vegne af andre XRP-investorer i Florida, søger nu retfærdighed efter at have lidt skade.

Retssagen søger at holde Ripple, medstifter Chris Larsen, administrerende direktør Brad Garlinghouse, og adskillige andre unavngivne medlemmer af stifterteamet ansvarlige for angiveligt krænkelse af lokale og nationale investorhandlinger, ud over at offentliggøre vildledende oplysninger om arten af ​​deres poletter og tjene på “ uretfærdig berigelse. ”

Påstandene ligner dem, der blev indgivet af US Securities and Exchange Commission i 2020. Tilsynsmyndigheden hævdede, at Ripples to medstiftere – Brad Garlinghouse og Chris Larsen – havde tjent over 600 millioner dollars, mens de ellers hævdede, at de eller Ripple ikke gjorde nogen af ​​dem. kontrol eller fortjeneste fra XRP-token.

Gråtone til at opløse XRP-tillid på grund af SEC’s Ripple-retssag

En uge efter at have solgt hele XRP i sin Digital Large Cap Fund afslutter kryptoaktiveringsselskabet Grayscale Investments sin XRP Trust. Grayscales meddelelse refererer direkte til .

Men på trods af grundlæggerne, der skabte afstand mellem Ripple og XRP, har nogle virksomhedsledere tidligere erkendt, at der var en tæt forbindelse måneder før problemer med SEC-problemer startede.

“De mennesker, der oprettede XRP, er stort set de samme som de mennesker, der oprettede Ripple, og de oprettede Ripple oprindeligt for blandt andet at distribuere XRP,” sagde Ripple CTO David Schwartz i en tweet sidste år. Han er ikke blevet direkte navngivet i nogen af ​​retssagerne SEC eller Toomley.

Det er vildledende at sige Ripple havde „intet at gøre med oprettelsen af ​​XRP“. De mennesker, der oprettede XRP, er stort set de samme som de mennesker, der oprettede Ripple, og de oprettede Ripple oprindeligt for blandt andet at distribuere XRP.

I mellemtiden har Garlinghouse indtil videre opretholdt uskyld. Han tog til Twitter tidligere på denne måned, at SEC med urette havde påstået sit firma og sig selv og tilføjede på det tidspunkt, at Ripple forberedte sin egen retssag.