XSL Labs van de Binance Smart Chain worden aanstaande vrijdag vermeld op ProBit

XSL Labs is verheugd aan te kondigen dat de lancering van SYL, een token uitgegeven op de Binance Smart Chain, zal plaatsvinden op de ProBit Exchange op 16 april 2021.

ProBit is een cryptocurrency-uitwisseling in Zuid-Korea die de notering van BEP-20-tokens mogelijk maakt

Zuid-Korea is een land dat momenteel veel enthousiasme ervaart voor cryptocurrencies te midden van gezonde regelgeving.

Opgericht in 2018 door een van Zuid-Korea’s grootste advocatenkantoren, Kim & Chang, en door de voormalige oprichter en CEO van Linux International, heeft ProBit nu meer dan 1 miljoen gebruikers. ProBit Exchange is een van de drie beste beurzen in Zuid-Korea en een van de 30 beste beurzen ter wereld.

XSL Labs is er trots op de SYL, zijn utility-token, te lanceren op een platform dat al jaren betrouwbare en hoogwaardige service biedt aan zijn gebruikers

We willen ook van deze gelegenheid gebruik maken om de lancering aan te kondigen van de SDI for Swiss Biometrics, een biometrische toegangscontroleterminal om ervoor te zorgen dat de verwerking van biometrische gegevens voldoet aan de AVG-normen. Dankzij deze samenwerking zal de gezichtsherkenningstechnologie van Swiss Biometrics bruikbaar zijn, terwijl de gebruiker de volledige controle heeft over zijn identiteit en biometrische gegevens dankzij de SDI van XSL Labs.

U kunt al het nieuws van XSL Labs volgen via ons Twitter-account en bezoek onze website www.xsl-labs.org voor meer informatie over ons project.