Bitcoin [BTC] Hintaennustemalli näkee seuraavan kaikkien aikojen parhaan tason 474 päivässä

Bitcoin [BTC] -kauppiaat näyttävät olevan syvässä unessa viime aikoina ja heikoimmat volatiliteettikaudet. Bitcoin Profit oletettu volatiliteetti. kuitenkin säilyi korkealla suhteessa SPX-korrelaatioon ja optiomarkkinoiden avoimeen korkoon (OI). Hinta itse on kuitenkin muuttunut pienillä alueilla.

Bitcoinin hinnan 60 päivän volatiliteetti on 3,74%

Aikaisemmat kertaa niin alhaisella epävakaudella havaittiin puolittumisen jälkeen vuonna 2016 ja ajanjaksolla ennen karhun ja härän markkinoita vuosina 2018 ja 2019. Näin ollen volatiliteettiarvot ovat neutraaleja, mutta läheisyys vuoden 2016 kehitykseen viittaa siihen, että olemme nouseva vahvistusjakso.

Tämän mukaan Digitalik.net: n (alias) suunnittelema aikapohjainen ennustusmalli, seuraava ATH on 300 000 dollarin pohjoispuolella ja on vielä 474 päivää kauempana. Malli toistaa vuoden 2016 härkäajoa puolittamisen jälkeen.

“ Historia ei toista itsensä , mutta se rhymesi usein “ – Mark Twain

Edellä mainitulla sanomalla on erityinen merkitys omaisuuden kaupassa, koska se auttaa luomaan markkinoita. Muutokset ovat yleensä odotetun tapahtuman tai odottamattoman reaktion kokonaan edessä. Siksi yllä olevalla mallilla on pieni todennäköisyys tapahtua. mutta se antaa heikon idean pidentyvistä vakiintumisajoista ennen härän juoksua.

Aloita vakaan takuutulon saaminen ainutlaatuisella RJV12-algoritmilla. juuri nyt!

Toinen merkittävä analyytikko, Willy Woo , ehdotti äskettäin, että voimme nähdä härkämarkkinoiden edessä. Hänen on vielä julkaistava trendi-indikaattorin perusteet ja yksityiskohdat Bitcoin-hinnassa. Siitä huolimatta mainitsee, että itse vuoden alussa hinta paraboitiin paraboliselle juoksulle, mutta COVID-19 syntyi mustan joutsentapahtumana.

Tämän syklin toistomallin mukaan seuraava härän ajo voisi alkaa noin seuraavan kuukauden aikana. Hän totesi kuitenkin myös,

Mitä kauemmin nämä härmämarkkinat vievät loppuun, sitä korkeampi huippuhinta (Top Cap -malli). Pitkä sivuttainen kertymiskaista on viime kädessä hyvä asia.