Bitcoin dollaria, mikä kaipaa pitkäaikaisia

Bitcoin Cash Drops Alkaen $ 2,800 1,300 dollaria, mikä kaipaa pitkäaikaisia
JOSEPH YOUNG | 12. marraskuuta 2017. | 12:59
Bitcoin Cash -hinta on laskenut 2800 dollariin ja 1300 dollariin muutamassa tunnissa, sillä bitcoinin hinta kääntyi takaisin $ 5 500: sta $ 6 400: een.

Monet bitcoin-asiantuntijat, mukaan lukien entinen Coinbase-johto ja Litecoin-luoja Charlie Lee, sanoivat, että pitkällä aikavälillä Bitcoin Cash ei todennäköisesti kykene kilpailemaan bitcoinin kanssa infrastruktuurin ja kehittäjätoiminnan puutteen vuoksi.

Lee totesi:

„BCH-pumppu viime päivinä on erittäin vaikuttava. Olisin pitänyt minun BCH: n. En silti usko, että BCH voi kilpailla BTC: n kanssa pitkällä aikavälillä, mutta markkinat voivat jäädä irrationaaliseksi pitkään. Olen iloinen siitä, että iso estäjiä on estetty. Toivottavasti tuloksena on vähemmän draamaa. “

Hän korosti lisäksi, että bitcoinin ja Bitcoin Cashin kehitysryhmien välillä on selvä ero, joka voi olla tärkeä rooli kahden kriittisen valuutan pitkän aikavälin kasvussa.

„Ilman hajauttamista menetät sensuurikestävyyden. Censoriteettiresistanssi antaa Bitcoin-arvon. Ilman sitä, se on vain PayPal 2.0, joka ei ole vallankumouksellinen. BCH: lla on myös erittäin heikko dev-tiimi verrattuna Bitcoin Coreiin. Se on kuin lukion tiimi vastaan ​​ammattilaisia ​​“, Lee lisäsi.

Koska Bitcoin Cash on laskenut 2800 dollaria ja 1300 dollaria, maailmanlaajuinen salausvaluuttamarkkinat ovat vakiintuneet jossain määrin, Ethereum säilyttää paikkansa toiseksi suurimpana kriittisenä bitcoinina. Vaikka kaupankäyntimäärät ovat edelleen erittäin korkeat yli 26 miljardilla dollarilla, koska Bitcoin Cash -korjaus on korjattu niin lyhyessä ajassa, näyttää siltä, ​​että bitcoin nykyinen suuntaus johtaa markkinoita ja Ethereum on kaukana toisesta, termi.

Kun Bitcoin Cashia markkinoidaan ja käytetään valuutanaan, valtavirran käyttöönotto on keskeinen Bitcoin Cashin pitkän aikavälin kasvun kannalta markkina-arvon ja käyttäjäpohjan kannalta. Bitcoin Cash vaatii yrityksiä hyväksymään sen maksutapana, sillä monet johtavista japanilaisista monialayrityksistä ovat tehneet bitcoinille ja kriittisen valuutan sektorilla toimiville laajamittaisille yrityksille infrastruktuurin rakentamiseksi.

Jos SegWit2x-tukevat yritykset ovat siirtyneet suunnitelmastaan ​​kasvattaa bitcoin-lohkokokoa 2 Mt: ksi Bitcoin Cashille, tulevina kuukausina monet olemassa olevat bitcoin-yritykset tarjoavat todennäköisesti tukea Bitcoin Cashille, joka sisältää lompakon palveluja, pörssejä ja välityspalveluja.

Jos olemassa olevat bitcoin-yritykset eivät kuitenkaan siirry Bitcoin Cashin käyttöönottoon ja integrointiin, se rajoittaa merkittävästi Bitcoin Cashin mahdollisuuksia.

Aikaisemmin tänään huomattava bitcoin ja tietoturva-asiantuntija Andreas Antonopoulos kannustivat bitcoin-yhteisöä keskittymään bitcoinin kehitykseen ja kasvuun, sen sijaan että se lannistettaisiin Bitcoin Cash -markkinoita ja sen teollisuutta, koska kahdella salausvaluudella on tilaa yhtä aikaa.

Bitcoin ja Bitcoin Cash toimivat samanaikaisesti ja palvelevat erilaisia ​​käyttötapauksia, kuten Bitcoin ja Ethereum. Sen ei ole nolla summa peli. Tee työtä projektin rakentamisessa, älä tuhoa toista

– Andreas (@aantonop) 12. marraskuuta 2017

Pitkällä aikavälillä Bitcoin Cash palvelee eri markkinoita bitcoinille, kun taas bitcoin jatkuu vakiintuneeksi arvokkaaksi arvopaperiksi, jolla on vahva infrastruktuuri maksujen käsittelyyn alhaisemmilla maksuilla.