Bitcoin Dapp saapuu Ethereum Microsoft Azure Cloud -käyttäjille

Microsoft Azure -alusta on entistä helpompi saada ihmiset tutustumaan estoketusteknologiaan ja kaikkiin tämän ratkaisun päällä oleviin protokolliin. Slock.it, joka keskittyy kaiken huomionsa liiketoiminnan analysointiin, viestintään, tiedonhallintaan ja identiteettiin, neuvottelee parhaillaan Microsoftin kanssa Dappin saattamisesta Ethereum-poweredin Microsoft Azure Cloudiin pian.

Lue myös: Bitcoin Price Watch; Sekoittaminen

Microsoft Azure Cloudin laajentaminen Dapp-ominaisuuksiin

Bitcoin Code Dapp-ominaisuuksiin

Vaikka monet kehittäjät ovat jo innoissaan siitä, mitä Microsoft Azure Cloud -alustan on tarjottava juuri nyt, on vielä paljon parantamisen varaa. Hajautetun sovelluksen lisääminen – tai Dapp – tämän foorumin tarjoamien lohkojen ratkaisujen laajaan luetteloon lisää vain lisää innovaatioita ja kiinnostusta kehittäjäyhteisön kesken.

Toisaalta tämä tarkoittaa, että yritykset, kuten Slock.it, saavat paljon enemmän altistumista osallistumalla Microsoft Azure Cloudiin. Koska „säännölliset tietotekniikan ammattilaiset“ ja nykyiset Microsoft-kumppanit saavat kokeilla, mitä dapp voi tehdä, tulevaisuus näyttää Slock.it:n kannalta erittäin kirkkaalta ja mitä he tarjoavat.

Yrittäjät ja aloittajat voivat vain uneksia saada niin paljon altistumista varhaisessa vaiheessa, ja yhteistyö Microsoftin kanssa on merkittävä askel oikeaan suuntaan. Luottamus menee kuitenkin myös teknologia-jättiläiselle, sillä yritys on laajentanut avustavaa kättä digitaaliseen valuuttaan ja yhteistyöyhteisöön.

Tämä tarkoittaa Bitcoin Profit

Tämä tarkoittaa kehittäjille, kuinka he voivat käyttää Slock.it dapp ekosysteemiä luomaan uusia sovelluksia Ethereum-tietokoneelle . Niille käyttäjille, jotka odottavat jonkin aikaa Dappin käyttöönoton jälkeen, on tarkoitus julkaista Ubuntun ydinkuva, joka sisältää Ethereum-kehyksen ja Slock.it Snap Dappin .

Kaiken kaikkiaan Microsoft Azure Cloud -ympäristö tulee monipuolisemmaksi, koska niiden valikoima eri työkaluista ja kehitysratkaisuista kasvaa jatkuvasti. Tämä on myös hyvä uutinen Dappin harrastajille, sillä heillä on testaus sandbox-ympäristö, jonka avulla heillä on hyvämaineinen yritys, joka voi vain tuoda tulevaisuuden innovaatiot digitaaliseen valuuttaan ja estoketjun ekosysteemiin.

Yritykset, jotka haluavat päästä mukaan Dappin tarjontaan, voivat tutkia Slock.it-ratkaisua ja oppia lisää hajauttamisesta yleisesti. Tämän Dappin tarjoaminen Microsoft Azure Cloud -alustalla antaa yrityksille mahdollisuuden tutustua tekniikkaan sulautumatta olemassa olevaan infrastruktuuriin reaalimaailmassa, koska ne voivat testata ja hienosäätää hybridi-ratkaisun perusteellisesti.

Automatisoidaan hajautettu käyttöoikeus Slock.it: n avulla
Slock.it Dappin näkökulmasta on monia etuja, sillä se luo jännittäviä mahdollisuuksia yritysten automatisoimiseen ja hajauttamiseen tiettyihin liiketoiminta-alueisiin. Esimerkiksi on mahdollista antaa käyttäjien luoda ja tehdä yhteistyötä kokouksia ja esityslistoja varten tai jopa luoda raportteja täysin itsenäisesti.

Jotkut saattavat väittää, että Dapp-palveluiden käyttöönotto maksaa paljon työpaikkoja, ja ne voivat olla jopa tietyssä määrin. Samalla Slock.it näyttää, kuinka tietyt tehtävät voidaan automatisoida, mikä luo muita työtuloja, jotka liittyvät tulkintaan ja prosessin hienosäätöön. Yhteiskunta muuttuu ja hajauttaminen on aina hyödyllistä.