Slovenian Bitcoin City on tullut maailma

Slovenian Bitcoin City on tullut maailman ensimmäinen Fully Crypto Friendly Lifestyle Center
JOHN MCMAHON | 6. KESÄKUUTA 2018. | 9:00

Yksi EU: n pienimmistä maista koostuva entinen varastokompleksi on nyt siirtymässä kohti Euroopan ensimmäistä elämäntapakeskusta, joka omaksuu kokonaan salakirjoitus- ja kriittisen teknologian.

Slovenia on koti maailmalle ensimmäinen Crypto Friendly Mall

Sijaitsee maan Bitcoin Revolution

Sijaitsee maan pääkaupungin Ljubljanan keskustassa, nimeltään BTC City -ostoskeskus, joka muuttuu täysin Bitcoin-ympäristöksi, jossa jokainen myymälä ja yritys hyväksyy salausvaluuden ja toimii blockchain-tekniikalla. Vuonna 1954 rakennettu varastointi- ja logistiikkakeskuksen 1 588 398 neliön jalka – kompleksi oli tullut kaupallinen ostosalue 1990-luvun puolivälissä.

Nykyään se on täysin muunnettu suurimmaksi kauppakeskukseksi maassa, jossa on yli 500 myymälää, sekä useita matka- ja matkailualan yrityksiä, kuten luksushotelli ja kasino, monikanava-elokuva, vesipuisto ja Crystal Palace toimipuisto – Slovenian korkeimman rakennuksen koti .

Slovenian pääministeri Miro Cerar äskettäin vieraili keskuksessa, jossa hänelle tarjottiin valtiosihteerin Tadej Slapnikin ostettua kupin kahvia salauksen avulla. BTC Cityn edustajat antoivat julkilausuman pääministerin vierailusta, joka luettiin osittain.

„Vierailun tarkoituksena oli avata digitaalista yhteiskuntaa ja lohkoryhmää käsittelevä Beyond 4.0 -konferenssi ja tutustua BTC Cityn strategiaan tulla Bitcoin Cityksi“

BTC-yhtiö Bitcoin Evolution

BTC-yhtiö, joka omistaa ja hoitaa BTC Cityn, haluaa nähdä, että keskus on ensimmäinen laatuaan maailmassa, jossa liikekumppanit vierailevat ja kuluttajat toimivat vuorovaikutuksessa kriittisen valuutan tukevassa ekosysteemissä. Yhtiö pyrkii integroimaan kaikki uusinta tekniikkaa avaruuteen Cryptocurrency ja blockchain sekä tuoda tekoäly, virtuaalitodellisuus, lisääntynyt todellisuus ja koneen oppiminen.

Nähtävyydet Sisällytä kansakunnat suurin kaivospora
Fintech- käynnistys Eligma on luonut ainutlaatuisen kryptocurrency -kauppajärjestelmän BTC Citylle nimeltä Elipay. Järjestelmä on tarkoitus testata kesäkuun puolivälissä, mutta useimmat vähittäismyyjät käyttävät jo salauspalvelupisteiden myyntipisteitä . Salakirjoituksen hyväksyvien myymälöiden ja ravintoloiden lisäksi on olemassa yksisuuntainen krypto-pankkiautomaatti koko kompleksissa, sekä blockchain-think-tankki ja mitä kompleksin johtajat kutsuvat Sloveniassa suurimmaksi kryptointilaitokseksi.

Eräänlaisena tehtäväluettelona BTC Company teki tämän lausunnon BTC kaupungin tärkeimmistä tavoitteista.

„BTC Cityn kehittäminen bitcoin-kaupunkiksi on tärkeä askel kohti BTC: n avoimuuteen tähtäävän strategian toteutumista tarjoamalla asiakkailleen ja liikekumppaneilleen sekä vapauden että valintojensa ostojensa suhteen uusilla maksutavoilla.“